Forum użytkowników sprzętu firmy Manta

Telewizory => Telewizory => Wątek zaczęty przez: Tomas z Czech w Luty 10, 2020, 22:57:20

Tytuł: 19LFN88L - rodzaj kodekow DVB-T2
Wiadomość wysłana przez: Tomas z Czech w Luty 10, 2020, 22:57:20
Witam!
 posiada tuner tego modelu kodek H265/HEVC? to wazna sprava, bo on jest wprowadzany jak nowy standard od tego roku v Czechach.
Tytuł: Odp: 19LFN88L - rodzaj kodekow DVB-T2
Wiadomość wysłana przez: Tomas z Czech w Luty 12, 2020, 14:06:16
Witam!
 posiada tuner tego modelu kodek H265/HEVC, ktory jest wprowadzany jak nowy standard od tego roku v Czechach??

...jest ktos z MANTA teamu zdolny podac rade niezbednej dla mnie przed zakupem?
Tytuł: Odp: 19LFN88L - rodzaj kodekow DVB-T2
Wiadomość wysłana przez: Arkady1964 w Luty 15, 2020, 14:46:52
Zadzwoń na infolinię Manty, tam powinni udzielić Ci odpowiedzi. Ja z podobną sprawą dzwoniłem dwa razu, ale w końcu Panie z infolini po konsultacjach z technikami udzieliły mi właściwych informacji.

Pozdrawiam
Tytuł: Odp: 19LFN88L - rodzaj kodekow DVB-T2
Wiadomość wysłana przez: Tomas z Czech w Marzec 03, 2020, 00:28:36
Vydavalo mi sie ze to forum jest czas od czasu odwiedzano kimsz z MANTy, i jest promowano jak oficialny rodzaj wspartia obslugowan przes firme MANTA https://manta.com.pl/wsparcie-klienta/forum-techniczne/....obok tego vysilalem juz jak najmiej 3 razy to pytanie pod adres manta@manta.com.pl + tak samo  online https://manta.com.pl/wsparcie-klienta/obsluga-klienta/
....(+otrzymywam tylko automaticzne potwerdzenie "Preczytano") ale nik nereaguje na podanie pytania. "Szalone" wspartie klienta u tej firmy :-((((
Tytuł: Odp: 19LFN88L - rodzaj kodekow DVB-T2
Wiadomość wysłana przez: Arkady1964 w Marzec 06, 2020, 05:51:26
Ten model Manty według specyfikacji ma tuner telewizyjny T2 (system odbioru telewizji cyfrowej:DVB-C/T2 MPEG 4).

https://www.emanta.pl/telewizory/19lfn89l-telewizor-tv-19-fhd?campaign-id=14

Natomiast, Twój TV według specyfikacji ma tuner T2 zrobiony na Anglię (system odbioru telewizji cyfrowej:
DVB-C / T / T2 MHEG-5 UK), ale powinien działać i w Czechach system jest podobny. Być może w Menu/Setup ustawień telewizora  trzeba będzie wybrać kraj Anglia UK, aby T2 działało w Czechach.

https://manta.com.pl/en/product/19lfn88l/


Pozdrawiam