Autor Wątek: Firmware GPS570 Easy Rider 3 ?  (Przeczytany 13441 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Manta Team 2017

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 4452
    • Zobacz profil
Odp: Firmware GPS570 Easy Rider 3 ?
« Odpowiedź #15 dnia: Czerwiec 22, 2015, 14:02:12 »

tatoswinka

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 5
    • Zobacz profil
Odp: Firmware GPS570 Easy Rider 3 ?
« Odpowiedź #16 dnia: Czerwiec 22, 2015, 14:08:41 »
ok spróbuję, dam znać, dzięki

tatoswinka

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 5
    • Zobacz profil
Odp: Firmware GPS570 Easy Rider 3 ?
« Odpowiedź #17 dnia: Czerwiec 22, 2015, 16:36:16 »
Niestety to samo. Zatrzymuje się w tym miejscu:
http://zapodaj.net/6561961bad5da.jpg.html

kucykpl

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 9
    • Zobacz profil
Odp: Firmware GPS570 Easy Rider 3 ?
« Odpowiedź #18 dnia: Czerwiec 23, 2015, 13:12:48 »
U mnie ta wersja tez nie rusza  :'(

tatoswinka

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 5
    • Zobacz profil
Odp: Firmware GPS570 Easy Rider 3 ?
« Odpowiedź #19 dnia: Czerwiec 23, 2015, 13:52:38 »
Sprzęt do wyrzucenia ? Bo nie wiem czy znajdę paragon :(

Manta Team 2017

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 4452
    • Zobacz profil
Odp: Firmware GPS570 Easy Rider 3 ?
« Odpowiedź #20 dnia: Czerwiec 23, 2015, 15:52:40 »
sformatować kartę na FAT

tatoswinka

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 5
    • Zobacz profil
Odp: Firmware GPS570 Easy Rider 3 ?
« Odpowiedź #21 dnia: Czerwiec 23, 2015, 16:04:51 »
Niestety czy FAT32 czy FAT zachowuje się tak samo. Stoi na pliku 229 (StartupSound.wav).
Najdziwniejsze jest to, że jak ją włączę, po jakimś czasie słychać dźwięk powitalny i słychać klikanie po ekranie, ale ni się nie dzieje. Stoi na logu.

Manta Team 2017

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 4452
    • Zobacz profil
Odp: Firmware GPS570 Easy Rider 3 ?
« Odpowiedź #22 dnia: Czerwiec 29, 2015, 16:27:54 »
pozostaje tylko serwis

misiekmwm

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 1
    • Zobacz profil
Odp: Firmware GPS570 Easy Rider 3 ?
« Odpowiedź #23 dnia: Wrzesień 26, 2015, 13:01:51 »
Sorki za odświeżanie... ale miałem podobny problem więc się podziele. Mam wrażenie, że pliki z firmwaru po prostu się nie mieszczą więc zmniejszyłem wszystkie pliki background'u na takie zajmujące po 16k co pozwoliło wgrać całość i spowodowało, że nawi ruszyło. Co do loga i braku reakcji navi - 9 nóżka pomaga....

eewaldi

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 10
    • Zobacz profil
Odp: Firmware GPS570 Easy Rider 3 ?
« Odpowiedź #24 dnia: Październik 15, 2015, 20:48:26 »
da się coś zrobić bo ta nawi z automapą chodzi jak "ślimak" trzeba czekac po kilka sekund po każdym kliknięciu

Piotrus

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 2
    • Zobacz profil
Odp: Firmware GPS570 Easy Rider 3 ?
« Odpowiedź #25 dnia: Luty 03, 2016, 18:01:44 »
Witam.

Potrzebuje Firmware  do nr. odczytany z naklejki z tyłu: GPS57014112716.

Niestety z podanego linku nie mogę pobrać:

Spróbuj tej wersji fw
http://mantabox.com/oc/public.php?service=files&t=0b9bbf0e43bbeca811d955624b3b5196

Przy próbie pobrania wyświetla się komunikat "Błąd wczytania strony. Przekroczono limit czasu połączenia".
Proszę o ponowne udostępnienie lub na inny serwis.

Więcej informacji na temat problemu:
http://www.manta.info.pl/forum/nawigacje-gps/manta-gps570-nie-dziala-modul-gps/

mis87

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 3
    • Zobacz profil
Odp: Firmware GPS570 Easy Rider 3 ?
« Odpowiedź #26 dnia: Maj 04, 2016, 09:21:42 »
ja mam ten sam problem, wisi na logo manty szmelc
 

cichy83

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 3
    • Zobacz profil
Odp: Firmware GPS570 Easy Rider 3 ?
« Odpowiedź #27 dnia: Marzec 01, 2019, 20:28:49 »
Witam,
Wiem że temat dawny, ale jakby ktoś potrzebował sprawdzone firmware, to proszę bardzo w linku poniżej.

https://drive.google.com/open?id=1H-AvYqF12cO5ZUAEoX3VPhrw7YOj3fcc
Pozdrawiam