Autor Wątek: gta sa  (Przeczytany 2112 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kuzkoman

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 10
    • Zobacz profil
gta sa
« dnia: Styczeń 09, 2014, 21:06:34 »
Czy ten tablet odpali mi gta sa??

monek24

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 22
    • Zobacz profil
Odp: gta sa
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 09, 2014, 22:15:27 »
Próbowałem ,czarny ekran po włączeniu ,ale jest to wina prawdopodobnie gry ,bo dużo jest ludzi którym się tak dzieje na swoich urządzeniach .ma być aktualizacja GTA sa  ,będą poprawione błędy i kompatybilność ,ale czy zadziała to niewiem .sam bym chciał popykacć.,polecam gre modern combat 4 ,testowalem ,działa sprawnie....
Tak przy okazji zauwazyliscie ze w tablecie 781 nie ma 1 giga RAM a tylko 846,5 MB ??

kuzkoman

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 10
    • Zobacz profil
Odp: gta sa
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 10, 2014, 15:37:38 »
Trochę ramu jest przeznaczone dla systemu

monek24

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 22
    • Zobacz profil
Odp: gta sa
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 10, 2014, 17:35:54 »
No ale nie powinno pisać ze jest ogółem 840mb. Mimo tego system cały czas zajmuje ok.400 MB ,bo zawsze jest tyle zajęte ,przy wyłączonych wszystkich apkach :)według mnie jest tu jakiś wal

rudy102

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 2
    • Zobacz profil
Odp: gta sa
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 30, 2014, 17:28:43 »
Odnawiam, czy ktoś już prubował?

Rilekt

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 11
    • Zobacz profil
Odp: gta sa
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 07, 2014, 14:49:55 »
Ja próbowałem GTA VC, jednak na niższych ustawieniach jako-tako szło...