Autor Wątek: MID701M firmware  (Przeczytany 12820 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwiezacek

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 2
    • Zobacz profil
MID701M firmware
« dnia: Kwiecień 03, 2015, 12:38:20 »
Szukam firmware do manty MID701M, może ktoś wrzuci ?

fredrick

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 5
    • Zobacz profil
Odp: MID701M firmware
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 08, 2015, 20:21:00 »
Napisałem w tej sprawie maila do serwisu Manty i bardzo szybko dostałem odpowiedź z linkiem do firmware'u.
Może się komuś przyda ;)
Proszę tylko pamiętać, że jest to soft do MID701M a nie do MID701.

http://mantabox.com/oc/public.php?service=files&t=88b3dc594c16a36f05b67145a595e953

kucykpl

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 9
    • Zobacz profil
Odp: MID701M firmware
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 30, 2015, 11:00:34 »
Witam
Mam mały problem po podłączniu Manty MID701M w trybie downloadu do livesuita 1.09 wyskakuje błąd obrazu.
Wie ktoś o co chodzi ?
Dla jasności próbowałem livesuitem 1.07 i 1.11 to samo.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 30, 2015, 11:25:44 wysłana przez kucykpl »

Manta Team 2017

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 4452
    • Zobacz profil
Odp: MID701M firmware
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 30, 2015, 14:33:45 »
Spróbuj PhoenixSuit
Generalnie wszystkie nowe tablety powyżej A20 powinno się już PhoenixSuit flashować
http://www.manta.info.pl/forum/mid701m-firmware/mid701m-firmware-6217/
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2015, 09:47:55 wysłana przez jsadkowski »

kucykpl

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 9
    • Zobacz profil
Odp: MID701M firmware
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 02, 2015, 09:17:03 »
Dzięki pomogło !!
Chociaż sam szukałem na stronie allwinnera to nic na temat phoenix suite nie zauważyłem.
Zrobiłem softa z formatowaniem i poszło, bez formatowania nie pomogło.
Jeszcze raz dzięki za podpowiedź !!
« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2015, 09:45:25 wysłana przez kucykpl »

konrad100

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 1
    • Zobacz profil
Odp: MID701M firmware
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 17, 2015, 20:27:09 »
witam :) może ktoś wrzucić firmware do mid 701m bo zniknęło :(

iilliili

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 6
    • Zobacz profil
Odp: MID701M firmware
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 29, 2015, 18:49:34 »
podbijajam. wyskakuje komunikat o braku chmury
stay true nigga

Manta Team 2017

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 4452
    • Zobacz profil
Odp: MID701M firmware
« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 01, 2015, 09:48:07 »
jest już w odpowiednim dziale

cyfer10

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 3
    • Zobacz profil
Odp: MID701M firmware
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 02, 2016, 19:25:30 »
Witam, czy jest szansa na nowego linka ? Link w odpowiednim dziale tez juz nie jest aktywny.

Sechu

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 1
    • Zobacz profil
Odp: MID701M firmware
« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 04, 2016, 12:24:31 »
Dopisuje się do prośby o aktualizacje linków do firmware nigdzie nie działają.

Manta Team 2017

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 4452
    • Zobacz profil
Odp: MID701M firmware
« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 04, 2016, 16:43:03 »
Link naprawiony, ale ze względu na koniec działania Mantabox nie wiadomo jak długo będzie dostępy.
Wszystkie liki do firmware będą stopniowo przenoszone w inne miejsce.

Kieło

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 2
    • Zobacz profil
Odp: MID701M firmware
« Odpowiedź #11 dnia: Styczeń 10, 2016, 12:14:25 »
Witam,link znowu nie działa proszę o poprawienie.Dzięki

wajda3

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 3
    • Zobacz profil
Odp: MID701M firmware
« Odpowiedź #12 dnia: Styczeń 14, 2016, 15:19:56 »
Witam,
potrzebuje firmware do tego modelu może ktoś podesłać

z góry dziękuje

cyfer10

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 3
    • Zobacz profil
Odp: MID701M firmware
« Odpowiedź #13 dnia: Styczeń 15, 2016, 16:48:38 »
http://www.speedyshare.com/VkqCW/MID701-A13-86VS-M758C1.20130111.zipFirmware pobrałem kilka dni temu, ale nie moge go zainstalowac. Jak komuś sie uda, to proszę o info. Gy podłącze tablet w trybie download, przycisk update w phoenixsuit robi sie nieaktywny. Wie ktoś dlaczego może tak być, coś jest z oprogramowaniem, czy raczej tabletem ? a może coś źle robie ? Z góry dzięki za odp.

wajda3

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 3
    • Zobacz profil
Odp: MID701M firmware
« Odpowiedź #14 dnia: Styczeń 17, 2016, 18:55:22 »
ale to jest chyba soft  do mid701 a nie mid701M ?