Autor Wątek: Firmware 701dc  (Przeczytany 5654 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

bartec

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 4
    • Zobacz profil
Firmware 701dc
« dnia: Maj 02, 2015, 01:04:16 »
Proszę o udostępnienie firmware bo w chmurze go nie ma!!!

bartec

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 4
    • Zobacz profil
Odp: Firmware 701dc
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 06, 2015, 15:56:24 »
Można na jakiś inny hosting niż chomikuj?

markof75

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 12
    • Zobacz profil
Odp: Firmware 701dc
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 06, 2015, 17:31:09 »
Napisałem do jsadkowski postara się udostępnić.

Manta Team 2017

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 4452
    • Zobacz profil
Odp: Firmware 701dc
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 07, 2015, 15:35:27 »
Chwilowo jest awaria mantabox na którym udostępniamy firmware do urządzeń.

bartec

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 4
    • Zobacz profil
Odp: Firmware 701dc
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 12, 2015, 17:07:10 »
Dość duża ta awaria coś....
Chyba raczej przesiądę się na noname bo raczej szybciej tam firmware dostanę

Manta Team 2017

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 4452
    • Zobacz profil
Odp: Firmware 701dc
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 15, 2015, 14:59:02 »
Już dawno jest w odpowiednim dziale forum

markof75

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 12
    • Zobacz profil
Odp: Firmware 701dc
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 16, 2015, 18:44:12 »
W chmurze nie ma

Wysłane z mojego INSIGNIA_530_LTE przy użyciu Tapatalka


bartec

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 4
    • Zobacz profil
Odp: Firmware 701dc
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 27, 2015, 10:36:13 »
Widzę że fajnie reklamujecie produkty Manta skoro durnego firmware nie umiecie dodać. Może poprostu napiszcie że macie użytkowników głęboko w d...e.

Nigdy więcej Manty.....

prsas

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 5
    • Zobacz profil
Odp: Firmware 701dc
« Odpowiedź #8 dnia: Lipiec 11, 2015, 20:30:02 »
Ten ROM jest nic nie warty i to jeszcze nie do tego modelu. Jest to firmware na   Q8H. 701DC potrzebuje firmware na plyte tzx-723q4. Jedyny jaki dzialal z ta plyta i wifi widzial udalo sie podpasowac firmware od 701m.
10KMID701M dokladnie taki i wgrac nalezy programem PhoenixUSBPro gdyz mamy procek a23. Wgrywanie dosc proste. najpierw wybieramy image potem start. powinien sie pojawic zielony haczyk nastepnie podlaczamy tablet ktory jest w trybie aktualizacji. volume+ i power trzymany 3s i potem 6 razy naciskany. Powinien byc czarny ekran caly czas a tablet powinien byc wykryty przez system.

lukasz1983

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 1
    • Zobacz profil
Odp: Firmware 701dc
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 23, 2016, 20:32:35 »
Witam.

Pilnie potrzebuję firmware do MID701DC. Linki podane na stronach niestety labo nie działają, albo pliki są uszkodzone. Jeśli ktoś posiada sprawdzony i działający firmware, to bardzo proszę o udostępnienie.

Z góry dziękuję.

markof75

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 12
    • Zobacz profil
Odp: Firmware 701dc
« Odpowiedź #10 dnia: Lipiec 10, 2016, 23:17:55 »
Ten ROM jest nic nie warty i to jeszcze nie do tego modelu. Jest to firmware na   Q8H. 701DC potrzebuje firmware na plyte tzx-723q4. Jedyny jaki dzialal z ta plyta i wifi widzial udalo sie podpasowac firmware od 701m.
10KMID701M dokladnie taki i wgrac nalezy programem PhoenixUSBPro gdyz mamy procek a23. Wgrywanie dosc proste. najpierw wybieramy image potem start. powinien sie pojawic zielony haczyk nastepnie podlaczamy tablet ktory jest w trybie aktualizacji. volume+ i power trzymany 3s i potem 6 razy naciskany. Powinien byc czarny ekran caly czas a tablet powinien byc wykryty przez system.
Akurat to firmware dostałem od jsadkowski i faktycznie wgrać wgrałem a jednak wifi wyszukiwał lecz nie chciał połączyć oddałem do serwisu na gwarancji i naprawili.Tego od 701M nie wgrywałem ale jest do pobrania z ftp://62.129.237.250/firmware/Tablety