Autor Wątek: problem z ładowaniem...  (Przeczytany 2247 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wujek

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 13
    • Zobacz profil
problem z ładowaniem...
« dnia: Maj 30, 2013, 07:15:13 »
Witam serdecznie. Mam problem ze swoim tablecikiem.. Nie mogę go naładować.. Po załączeniu do zasilania zaczynają mrugać na zmianę zielona/czerwona dioda i proces ładowania nie postępuje. resetowałem go myśląc że to pomoże jednak nic z tego. Czasem jest tak że załączy na 2-3minutki i znowu choinka się zaczyna robić...
Nic  z tabletem nie robiono( żadne przeinstalowania ani nic z tych rzeczy) Nie miał także awarii, nie upadł, ładowarka także nie miała żadnych incydentów dlatego nie wiem co jest grane..
poproszę o jakieś sugestie...
pozdrawiam

przemo27

  • Full Member
  • ***
  • Wiadomości: 101
    • Zobacz profil
Odp: problem z ładowaniem...
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 30, 2013, 10:10:40 »
Miałem podobny problem i pomogła lutownica :-) W moim przypadku był problem z gniazdem zasilania w tablecie , które traciło kontakt + zasilania z pcb. Po poprawieniu połączenia lutowanego tablet ładuje się normalnie. 

wujek

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 13
    • Zobacz profil
Odp: problem z ładowaniem...
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 27, 2013, 08:23:18 »
witam, odgrzewam:)
Temat ładowania w końcu wyszedł. szlag trafił zasilacz, na samochodowej ładowarce śmiga jak ta lala:)
Teraz pytanie do opcji serwisowania..
Wysyłam sam zasilacz czy muszę komplet wysłać??

Manta Team 2017

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 4452
    • Zobacz profil
Odp: problem z ładowaniem...
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 27, 2013, 12:04:09 »
Zapytaj w serwisie serwis@manta.com.pl