Autor Wątek: [ROM 2.3.x] MID07_MLM_Leia_v.1.0 (2012-06-22)  (Przeczytany 17796 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

narej

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 13
    • Zobacz profil
Odp: [ROM 2.3.x] MID07_MLM_Leia_v.1.0 (2012-06-22)
« Odpowiedź #105 dnia: Listopad 12, 2012, 23:47:29 »
Powinien się sam upgrade'ować. Można wyczyścić mu cache i dane, powinien się logować ponownie ;)
Samo sie nie podnioslo... Po wyczyszczeniu danych i cache pokazala sie plansza ze teraz market zmienia sie w Play + akceptacja nowych warunkow, ale aktualizacji BRAK. Nie bylo tez przelogowania - tak jakby uzytkownika wzial z glownego konta Androidowego.
Jak wymusic przelogowanie? Albo aktualizacje?

Malymon

  • Sr. Member
  • ****
  • Wiadomości: 312
  • Najpierw rób, potem pytaj :)
    • Zobacz profil
Odp: [ROM 2.3.x] MID07_MLM_Leia_v.1.0 (2012-06-22)
« Odpowiedź #106 dnia: Listopad 15, 2012, 17:35:38 »
Używać i czekać ;)

tojasiwy

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 3
    • Zobacz profil
Odp: [ROM 2.3.x] MID07_MLM_Leia_v.1.0 (2012-06-22)
« Odpowiedź #107 dnia: Listopad 20, 2012, 09:36:58 »
Mam problem przy podlaczeniu poprzez HDMI do telewizora, pomimo przelaczenia dzwieku na TV, z Manty rownoczesnie slychac dzwiek, dodatkowo obraz na tv jest nieprawidlowo skalowany (TVNPlayer). Próbowałem zmian w konfiguracji HDMI w ustawieniach, jednak bez efektu.

Przez jakis czas testowalem Jaina, pomimo wielu błędów akurat z obsługi HDMI byłem zadowolony (przy korzystaniu z TVNplayer'a dzwiek na tablecie sie wyłączał, obraz na telewizorze był panoramiczny).
Ostatecznie wróciłem do Lei'i, wyglada na to, że poprawiony ICS na nasze urządzenie się nie pojawi  :(
Irytuje mnie tylko to ogladanie na TV, może ktoś ma jakieś rozwiązanie?

scalmar

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 7
    • Zobacz profil
Odp: [ROM 2.3.x] MID07_MLM_Leia_v.1.0 (2012-06-22)
« Odpowiedź #108 dnia: Marzec 09, 2013, 13:30:48 »
Witam
A ja mam problem z obsługą  3G a konkretnie : mam mobilny Internet z Telewizji kablowej MultiMedia  Polska . Korzystają oni z sieci Play . Na bazowym sofcie wszystko śmiga a na Lei nie  tzn widzi kartę SIM ( wszystkie kreski świecą na niebiesko ) a połączyć się z Internetem nie chce . Nie mam koncepcji, może jakieś sugestie .
Pozdrawiam Kuba