Autor Wątek: czarny ekran  (Przeczytany 3304 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pablllo28

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 2
    • Zobacz profil
czarny ekran
« dnia: Maj 13, 2013, 20:38:36 »
witam nabroilem i nie mam pojecia co zrobic cos przelaczylem i po wlaczeniu mam czarny ekran , mam nadzieje ze ktos mi pomoze
« Ostatnia zmiana: Maj 13, 2013, 20:43:28 wysłana przez pablllo28 »

cinek203

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 7
    • Zobacz profil
Odp: czarny ekran
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 15, 2013, 10:03:58 »
Mam identyczny problem... bardzo prosze o porade... tablet kupiony wczoraj, znajomy coś grzebał w ustawiniach i nastała ciemnosc po włączeniu ...

ramp

  • Jr. Member
  • **
  • Wiadomości: 52
    • Zobacz profil
    • page
Odp: czarny ekran
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 15, 2013, 10:19:09 »
cinek203 jak kupiłeś wczoraj i sklep masz blisko to go wymień na nowy ;z


możecie tez spróbować tego 'Tryb awaryjny, tryb recovery'

http://www.manta.info.pl/forum/mid001-firmware/mid001-tryb-awaryjny/
Goclever R104 / JB
Yuandaocn VIDO N70HD DualCore / JB
Manta MID13 PowerTab Basic / ICS

cinek203

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 7
    • Zobacz profil
Odp: czarny ekran
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 15, 2013, 10:25:37 »
nie moge go wymienic bo była to ostatnia sztuka...

cinek203

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 7
    • Zobacz profil
Odp: czarny ekran
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 15, 2013, 10:30:38 »
Tylko ten tryb recovery nie działa , po pojawieniu sie ekranu startowego MANTY, nastaje ciemnosc ,tablet jest uruchomiony bo słychac jak działa regulacja głoscnosci...

Manta Team 2017

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 4452
    • Zobacz profil
Odp: czarny ekran
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 15, 2013, 11:59:25 »
Cinek, czy na pewno piszesz o MID001, czy nie o MID1001 (10 cali)

Jak nic nie pomaga wgraj ponownie firmware. Do MID1001 jest do pobrania na forum.

cinek203

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 7
    • Zobacz profil
Odp: czarny ekran
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 15, 2013, 14:25:12 »
Mój bład nie zauwazyłem chodzi o ten 10" ... mimo to znajomy powiedział ze na którymś z ekranów wyłączył podswietlenie tam gdzie jest równiez ikonka od nawigacji ...od tego momentu zapadła ciemność..