Autor Wątek: "Pusty Market" po przywróceniu ustawień fabrycznych  (Przeczytany 22231 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mexaris

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 2
    • Zobacz profil
Odp: "Pusty Market" po przywróceniu ustawień fabrycznych
« Odpowiedź #60 dnia: Styczeń 31, 2012, 18:19:04 »
A czy szanowni państwo zauważyli że Market działa po podłączeniu Manty do komputera przez USB?Nie działa tylko przez Wi-Fi.No , chyba że w waszych tabletach jest inaczej..?

dami

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 1
    • Zobacz profil
Odp: "Pusty Market" po przywróceniu ustawień fabrycznych
« Odpowiedź #61 dnia: Luty 21, 2012, 17:30:29 »
Witam.

Mam problem z kalibracja po ustawieniach fabrycznych bo naciskam i nie mogę przejść dalej choć komunikaty się zmieniają.

Tablet Manta MID001 wszystko się włacza i ikonka androida i manty się pokazuje oki.

Jak mam to wciskać zęby przejść etap Kalibracji?

souacz

  • Gość
Odp: "Pusty Market" po przywróceniu ustawień fabrycznych
« Odpowiedź #62 dnia: Luty 21, 2012, 17:40:00 »
Rysikiem

andrzejek333

  • Jr. Member
  • **
  • Wiadomości: 78
    • Zobacz profil
Re: "Pusty Market" po przywróceniu ustawień fabrycznych
« Odpowiedź #63 dnia: Marzec 20, 2012, 20:51:14 »
juz dziala na starym sofcie jakby to kogos interesowalo; )

zenobiussz

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 39
    • Zobacz profil
Odp: "Pusty Market" po przywróceniu ustawień fabrycznych
« Odpowiedź #64 dnia: Marzec 22, 2012, 15:23:23 »
Mam orginalny firmware, nic nie robiłem z marketem ale:
gdy uruchamiam market nawet z wszystkimi aplikacjami to pokazuke mi się jedna stronka kilkanaście apek i dupa.
dawniej można było przeglądać więcej, pokazywały sie kolejne strony teraz nie.

souacz

  • Gość
Odp: "Pusty Market" po przywróceniu ustawień fabrycznych
« Odpowiedź #65 dnia: Marzec 22, 2012, 16:42:16 »
Menu>Aplikacje>zarządzaj aplikacjami>filtr: wszystkie (lub systemowe bo nie pamiętam jak tam jest)>market>wyczyść dane


Po tym wszystkim uruchom market, będziesz musiał zatwierdzić terms&conditions itd ale aplikacje powinny się już pokazać.


A czy teraz widzisz swoje programy w "moje aplikacje"?

zenobiussz

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 39
    • Zobacz profil
Odp: "Pusty Market" po przywróceniu ustawień fabrycznych
« Odpowiedź #66 dnia: Marzec 22, 2012, 20:46:33 »
Swoje aplikacje widziałem zawsze, a drugi problem - wystarczy wpisać w wyszukiwanie cokolwiek i widać wszystko

souacz

  • Gość
Odp: "Pusty Market" po przywróceniu ustawień fabrycznych
« Odpowiedź #67 dnia: Marzec 22, 2012, 21:24:35 »
To zainstaluj Market z serii 2, gdzieś na forum sa pliki, będziesz mógł przewijać aplikacje w nieskończoność.

--- sent from my MID001 using Tapatalk 2

garryy

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 19
    • Zobacz profil
Odp: Re: "Pusty Market" po przywróceniu ustawień fabrycznych
« Odpowiedź #68 dnia: Marzec 23, 2012, 20:57:57 »
juz dziala na starym sofcie jakby to kogos interesowalo; )
Czekałem na tą informację - dzięki !!!

Czy zna ktoś przyczynę z czym związane było nie działanie marketu po przywróceniu systemu ? Czy była to wina serwera lub strony marketu ?

Pozdrawiam

Kandzis

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 3
    • Zobacz profil
Odp: "Pusty Market" po przywróceniu ustawień fabrycznych
« Odpowiedź #69 dnia: Sierpień 08, 2019, 01:56:20 »
;>