Autor Wątek: MANTA 55LUA68L Android TV  (Przeczytany 385 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

karol93ts

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 4
    • Zobacz profil
MANTA 55LUA68L Android TV
« dnia: Styczeń 22, 2019, 18:19:44 »
Cześć mam kilka pytań.  Czy można zmienić ustawienia na android tv takie jak: kontrast , nasycenie ? Czy jest możliwość aktualizacji netflix żeby działa na full obrotach ? I jak sprawdzic nadawanie obrazu w jakiej rozdzielczości jest nadawany? Przy wciśnięciu info na pilocie noc nie pojawia się w górny prawym rogu. Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Arkady1964

  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 744
    • Zobacz profil
Odp: MANTA 55LUA68L Android TV
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 22, 2019, 19:15:09 »
Cześć mam kilka pytań.  Czy można zmienić ustawienia na android tv takie jak: kontrast , nasycenie ? (...)  dziękuję za odpowiedź :)

Tak, można.


Pozdrawiam

karol93ts

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 4
    • Zobacz profil
Odp: MANTA 55LUA68L Android TV
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 22, 2019, 20:58:50 »
A możesz napisać jak to zrobić ? Bo jak naciskam przycisk menu to nic się nie dzieje. W ustawieniach tez nie ma nic takiego .

karol93ts

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 4
    • Zobacz profil
Odp: MANTA 55LUA68L Android TV
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 24, 2019, 13:31:24 »
Pomoc na tym forum to jest błyskawiczna.  Masakra. Dzięki za pomoc która na prawdę ciężko uzyskać.

Mkmesser

  • Full Member
  • ***
  • Wiadomości: 111
    • Zobacz profil
Odp: MANTA 55LUA68L Android TV
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 24, 2019, 20:55:39 »
Jeżeli jest tak jak w starszych modelach Manty to ustawień wiele nie będzie.Podstawowe ustawienia powinny być w trybie użytkownika, reszta dostępna jest w menu serwisowym.

karol93ts

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 4
    • Zobacz profil
Odp: MANTA 55LUA68L Android TV
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 25, 2019, 11:52:58 »
Ok rozumiem. Ale sprawdzałem nawet w menu serwisowym wszystko można ustawić ale nie na android tv. Czy ktoś już zmieniał ? I czy można jakoś upłynnic obraz na tv w menu serwisowym?