Witam!
jak wszyscy tutaj zakupiłem ten telewizor,napiszę niestety, bo jakoś(obrazu) powiem szczerze jest dość marna. wahałem się kilka dni i po recenzjach i opiniach kupujących wybrałem Mante. nie wiem czy to tylko u mnie ale po obejrzeniu meczu Polska - Czarnogóra mam dość mieszane uczucia. może dla tego że telewizor "chodzi" na telewizji naziemnej. ostrość jeżeli chodzi o zbliżenia OK, natomiast pełny plan - okropny, obraz rozmazany, zero szczegółów. nie tego się spodziewałem od tego telewizora. powiem szczerze w przerwie zastanawiałem się czy nie podłączyć z powrotem starego LCD - 6 czy 7 letniego. TVP1 i TVP2 jak cię mogę, da się oglądać, inne programy to zależy jak mówię w zbliżeniach OK, plan ogólny - masakra!
czy tak też jest u wszystkich??
często mi się włącza "tryb awaryjny" przy starcie - to też jest normalne. wyłączam i włączam i działa ok
a i jeszcze jedno w sumie telewizor mam od piątku 6 października a już kilka razy zdarzyło mi się, tj nie mi tylko obrazowi całkowicie zniknąć - biały obraz - dźwięk w tym czasie cały czas był. to samo co wyżej włączam i włączam i działa - ale chyba nie tak to ma działać.
kupiłem przez internet i zastanawiam się nad zwrotem.
pozdrawiam i czekam na jakąś odpowiedź.