Forum użytkowników sprzętu firmy Manta

Tunery DVB-T => DVBT02 => Wątek zaczęty przez: pawpel w Październik 15, 2012, 13:42:14

Tytuł: Podłączenie przez hdmi
Wiadomość wysłana przez: pawpel w Październik 15, 2012, 13:42:14
Witam,

Czy w tunerze trzeba włączyć jakoś specjalnie tryb do pracy przez hdmi? Próbuje połączyć TV<=>Tuner wybierając z poziomu TV wyszukaj nowe urządzenia jednak tuner nie jest odnajdywany. Przez złącze SCART działa bez problemowo..

Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi.

pozdrawiam - Paweł
Tytuł: Odp: Podłączenie przez hdmi
Wiadomość wysłana przez: Manta Team 2017 w Październik 15, 2012, 16:26:25
Nie, nie jest wymagana żadna zmiana. Po podłączeniu powinno od razu działać po HDMI.
Spróbuj na innym tv, jeśli nie działa zgłoś do serwisu.